L’ex del meu millor amic

By Osgi

Published on Aug 15, 2024

Gay

Controls

L'ex del meu millor amic De Giroosset

(Aquesta història és ficció.)

Érem tres al llit, despullats. A part de jo, hi havia el meu millor amic i el seu ex. Vam anar a dormir tard, perquè abans de dormir vam estar jugant una bona estona els tres. El meu millor amic volia veure com jo besava i magrejava el seu ex. L’ex estava entre el meu amic i jo, al mig del llit. Jo estava al costat dret.

Em vaig despertar sobre les 7 del matí, però no tenia ganes de llevar-me, encara. Em vaig girar una mica, reposant sobre el meu costat dret i en posició fetal, una posició que em resulta molt còmode quan estic acabat de despertar. De sobte, noto una mà que m’acaricia l’esquena amb la punta dels dits. Va movent-se suaument pel costat del meu cos, arriba fins el braç, el meu pit pelut. Les carícies em fan molt vulnerable. Li agafo la mà i l’apreto perquè apreti les meves carns. Té unes mans fortes i uns braços importants. Em faig una mica enrere; suficient perquè les meves natges toquin el seu cos pelut.

Començo a notar la seva respiració a la meva orella esquerra, i també la llengua, com llepa i mossega el lòbul. Això fa accelarar els batecs del meu cor i la meva respiració. Giro una mica el meu cap i el meu tors cap a l’esquerra, sense canviar la postura del meu cos. Amb el braç li agafo el cap, li acosto cap al meu. Vull que senti cada un dels meus gemecs.

Just en el moment en què els nostres llavis es troben, les meves cames es relaxen i tot el meu cos gira. El desig de besar-lo creix cada vegada més. Quan ja estic sobre la meva esquena, ell ràpidament s’abraona sobre mi per a besar-me. Les llengües es mouen d’una boca a l’altra. Per la seva manera de besar, em xucla la llengua i els llavis, i fa que gemegui dins la seva boca. Noto que ell té el control en aquest moment, i la seva mà, que m’apretava els meus pits peluts, va començar a baixar fins a tocar, agafar i apretar el meu membre. En aquest moment, aixeca una mica el cap i em pregunta si me’l pot menjar. Li faig que sí amb el cap. De seguida començar a baixar amb la llengua pel meu cos fins a trobar la meva cigala, que mama a poc a poc amb la boca molt i molt molla. Notar els seus llavis com es movien al meu voltant em feia sentir en un núvol de plaer.

Pocs minuts després va pujar a besar-me un altre cop. Tot i tenir un gran cos, amb la mà el vaig empènyer per a fer-lo tombar panxa enlaire al llit, per dir-li que em tocava a mi fer-li una bona mamada. I així va ser. Vaig salivar molt abans del primer contacte i me la vaig ficar sencera a la boca. Tenia un bon aparell: gruixut, amb una cabota una mica més petita que la resta de tronc. Havia d’obrir la boca al màxim per a poder menjar tot. Però sí, els meus llavis van arribar fins als seus pebrots. Li vaig menjar una bona estona: xuclar-li el gland, recórrer tota la longitud del seu membre i llepar-li pels costats. Quan vaig haver acabat, de la seva boca van sortir unes paraules que confirmen allò que ja m’havien dit altres persones: “m’agrada molt com la menges”.

Li vaig preguntar l’hora. Eren cap a les nou en punt del matí i jo havia de recollir totes les coses perquè havia de deixar l’apartament. Així que em vaig disculpar i em vaig aixecar per a fer-me un cafè. No va passar gaire estona però, que ell també es va aixecar i, mentre estava preparant la cafetera, es va acostar per darrere i va començar a llepar-me i xuclar-me el coll. Sabia que era una de les meves debilitats. Vaig deixar-ho tot perquè només volia morrejar-lo, menjar-li la boca, els pits. Però ell va agafar la iniciativa. Em va fer recolzar sobre el pedrís de la cuina i es va agenollar per a ficar-se un altre cop el meu biberó a la boca. Em feia posar els ulls en blanc.

Estava tan excitat jo que el vaig agafar de la mà per anar junts al gimnàs que hi havia a l’apartament. Alla, davant dels miralls, em va posar contra la paret, em va agafar les mans per sobre el meu cap i em va ficar la llengua fins la campaneta. La seva tita, gruixuda i dura, apretava la meva. Els meus gemecs eren cada vegada més alts. Em va fer girar contra la paret i notava com es volia ficar entremig de les galtes del meu cul. No estava gaire preparar en aquell moment, però les ganes d’una bona clavada encara les recordo.

Els dos ho vam passar molt bé. Vam suar, vam gemegar, vam gaudir molt. Una llàstima no haver pogut fer més coses, però qui sap si més endavant es podrà fer.

Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate